???? Гост
| Заглавие: Лейла Скай Чет Авг 05, 2010 9:10 am | |
| Казвам се Йоана - Анастасия Лукарска и съм на 19 зодия риби. Живея в София имам по - малка сестра - Василена - Кристина и "по - голям брат" Нико Алекзандер (кавичките са защото не ми е точно брат, но винаги съм го възприемала така). Имам 3 кучета - Цезар - е ротвайлер, Роко и Хера са мини пинчери (те са по скоро на сестра ми) имам и катеричка - Спиди. Обожавам книги за вампири, лчбимият ми филм е " Never back down", любими актьори - Дейвид Бореаназ, Шон Фарис, Джаред Падалеки, Дженсън Екълс, Пол Уесли. Любим певец Джеси Макартни и Крис Браун. Най - близкият ми човек е Димитър, с койото сме френдове вече повече от 12 години. Това май е най - важното ако искате още само попитайте |
|
Nightmare* Модератори
Брой мнения : 205 Reputation : 0 Join date : 04.08.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere in time..
Character sheet Име:: Елеа Найт Години:: 19 Град:: Анкх' Морпорк
| |
???? Гост
| |
Nightmare* Модератори
Брой мнения : 205 Reputation : 0 Join date : 04.08.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere in time..
Character sheet Име:: Елеа Найт Години:: 19 Град:: Анкх' Морпорк
| Заглавие: Re: Лейла Скай Чет Авг 05, 2010 6:08 pm | |
| 1. Обичаш текилата?? Мдаа и аз.. Много! 2. Коя ти е любимата марка коли? 3. А модел от марката? 4. Гледаш ли Формула 1? 5. Страх ли те е от високо? 6. А изобщо страх ли те е от нещо?
После паак!
| |
|
???? Гост
| Заглавие: Re: Лейла Скай Чет Авг 05, 2010 6:14 pm | |
| 1. Обичаш текилата?? - оо даа текила 2. Коя ти е любимата марка коли? - много са, но най любима мустанг 3. А модел от марката? мустанг гт5004. Гледаш ли Формула 1? - дам 5. Страх ли те е от високо? - нем 6. А изобщо страх ли те е от нещо? - да, от самотата |
|